Youtube Trimmer
Phideo
Photo Resizer
Photo Filters
Change Faces
Photo Enlarger
More
You are not logged in.  
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Bodo to Arjeplog (12/26)

Dit is deel twaalf van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. De prachtige Lofoten zijn bezocht, je zet nu koers richting de Noordkaap. Daar moeten echter nog wat kilometers voor worden afgelegd.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

De route loopt van Bodø richting de Zweedse grens. Als je die gepasseerd bent rijd je door het uitgestrekte landschap van Norrbottens lan langs vele meren richting het eindpunt van deze route, gelegen in Arjeplog. Het is een route door erg rustig gebied, dus het is verstandig te zorgen dat je wat te eten en drinken bij je hebt voor onderweg. Mocht een restaurant bij een koffiestop om wat voor reden dicht zijn, zit je niet gelijk verlegen.

De deelnemers van de Arctic Challenge kregen bij terugkomt van hun rit over de Lofoten de volgende ochtend het coördinaat van hun volgende bestemming. Dat bleek zo'n 625 kilometer verderop te liggen, in de plaats Gällivare (Zweden) bij een tankstation.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 295.1km (12📍) 7:43 🇳🇴🇸🇪 KML, GPX

Related routes