Fake Chat App
Chartle
Poster Maker
Annotation
Strip Background
Photo Resizer
More
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Mysen to Rena (4/26)

Dit is de vierde route van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinaviƫ met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaat over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

De route begint in Mysen en voert je door prachtige wisselende en uitgestrekte landschappen verder naar het noorden. Bijna op het eind kom je langs het coƶrdinaat waar de deelnemers van de Arctic Challenge 2020 als eerste naar toe moesten rijden: Het Vikingschip in Hamar. De route eindigt bij het Ƙsterdalen hotell in Rena, een ietwat buitenaf gelegen hotel. Aan de kampeerder is ook gedacht, er zijn een aantal campings aangegeven waar je een trekkershut kunt huren of kamperen.

De route voert je over prima wegen door prachtige bossen en langs mooie meren. Ook worden de hoogteverschillen groter en is er onderweg genoeg te zien.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 312.2km (18šŸ“) 9:06 🇳🇴 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes