Photo Collage Strip Background Photo Editor Coloring Online Photo Enlarger Print ScreenshotMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Ylivieska to Jalasjarvi (22/26)

Dit is deel tweeëntwintig van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in Ylivieska, gelegen in Noord-Ostrobotnie. Onderweg fantastische landschappen, veel water, bos en prachtige uitzichten waar de weg geweldig doorheen slingert. Prettig om te rijden. Na elke bocht weer een ander fantastisch uitzicht. Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere twee plekken waar je een prachtig uitzicht over het Evijärvi-meer hebt, het oude houten kerkje van Sievi en het textiel- en messenmuseum.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 236km (7📍) 6:38 🇫🇮 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes