Photo Resizer
Chartle
Map Image
Poster Maker
Change Faces
Strip Background
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Arjeplog to Jokkmokk (13/26)

Dit is deel dertien van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinaviƫ met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

De route loopt van Arjeplog naar Jokkmokk, een plaatsje dat net binnen de Noordpoolcirkel ligt. De route loopt door uitgestrekt gebied, waarin naaldbomen, bergberkenbomen en meren zorgen voor je uitzicht. Datzelfde uitgestrekte landschap is de reden dat je beter kunt zorgen dat je wat te eten en te drinken bij je hebt voor onderweg.

De deelnemers van de Arctic Challenge kregen bij terugkomt van hun rit over de Lofoten de volgende ochtend het coƶrdinaat van hun volgende bestemming. Dat bleek zo'n 625 kilometer verderop te liggen, in de plaats GƤllivare (Zweden) bij een tankstation.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 242.1km (9šŸ“) 3:02 🇸🇪 KML, GPX

Related routes