Poster Maker
Toony Tool
Photo Enlarger
Photo Resizer
Photo Filters
QR App
More
You are not logged in.  
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Jalasjarvi to Turku (23/26)

Dit is deel drie├źntwintig van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavi├ź met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in Jalasjarvi, gelegen in Zuid-Ostrobotnie. Onderweg fantastische landschappen, veel water, bos en prachtige uitzichten waar de weg geweldig doorheen slingert. Prettig om te rijden. Na elke bocht weer een ander fantastisch uitzicht. Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere lokale cultuurmuseum in Huittinen, St. Michael's Church en het SA-INT Nationale Defensiemuseum. Vanwege de eventuele tijdsdruk van de veerboot naar Stockholm is ervoor gekozen de bezienwaardigheden meest aan het eind van de route, in Turku, op te nemen.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 279km (12­čôŹ) 7:24 🇫🇮 KML, GPX

Related routes