Chartle Change Faces Youtube Trimmer Photo Collage Mind Map Editor Strip BackgroundMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Roundtour Bodo to Lofoten part 3 (11/26)

Dit is deel elf van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. Je kunt dit elfde deel ook zien als het laastte deel van een driedelige rondreis vanuit Bodø naar en over de Lofoten.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

In dit deel vervolg je je reis over de Lofoten, een eilandengroep in het noordoosten van Noorwegen. Vanuit Kabelvåg rijd je over de eilanden Gimsøya, Vestvågøy, Flakstadøya en Moskenesøya alvorens je in Moskenes de veerboot naar Bodø op rijdt. Bereid je weer voor op veel water, veel vis en mooie uitzichten over de prachtige omgeving.

De deelnemers van de Arctic Challenge zijn begonnen in Bodø en kregen een eerste coördinaat door dat in Bjerkvik ligt, ten noorden van Narvik. Het daarop volgende coördinaat bleek te liggen bij de veerboot in Moskenes, waar aan de overtoch naar Bodø kon worden begonnen. Dezelfde avond meldden ze zich weer in het hotel.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 291.3km (21đź“Ť) 10:48 🇳🇴 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes