Photo Collage Print Screenshot Diagram Editor Photo Enlarger Photo Filters Map ImageMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Roundtour Sirkka to North Cape part 3 (17/26)

Dit is deel zeventien van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. Je kunt dit zeventiende deel ook zien als deel 3 van een 5 delige rondreis vanuit Sirkka naar de Noordkaap.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in Skaidi en zal je op de Noordkaap brengen. Onderweg fantastische landschappen en prachtige uitzichten waardoor de weg geweldig is aangelegd. Een genot om te rijden. Na elke bocht weer een ander fantastisch uitzicht. Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere een lokale zilversmid, natuurwonder Kirkeporten en natuurlijk de Noordkaap zelf. Horeca-gelegenheden zijn niet al te veel aanwezig, de reden dat je beter kunt zorgen dat je wat te eten en te drinken bij je hebt voor onderweg.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 244.1km (11📍) 7:02 🇳🇴 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes