Photo Enlarger
Photo Collage
Strip Background
Photo Resizer
Word Clouds
Chartle
More
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

The Ultimate USA Road Trip: Carlsbad - Terlingua (24/28)

Dit is de vierentwintigste route van “The Ultimate USA Road Trip”, een verzameling routes gebaseerd op de route gemaakt door de wetenschapper Dr. Randy Olsen algoritme om de perfecte USA Road Trip te creëren die bijna elke staat van de VS en de belangrijkste hotspots in de USA aandoet.

Ik heb de Road Trip verder aangevuld met nog meer bijzondere punten die je kunt bezoeken in de USA. Vandaag rijden we van Carlsbad New Mexico naar Terlingua Texas, vlak bij de grens met Mexico. Het is weer een lange rit van bijna 440 kilometer, de eerste 190 kilometer rijden we over Highways, dus we kunnen doorrijden. Het tweede deel rijden we weer door de bergen, dus genieten.

De route gaat over de wijde vlaktes van New Mexico en door de bergen van Zuid-Texas. Langs deze route zijn een aantal bezienswaardigheden om bezoeken.

Op dag 24 van “The Ultimate USA Road Trip” rijden we van New Mexico weer naar Texas, dit keer het zuidelijke deel bij de grens met Mexico. Het eerste deel van de rit gaat over de Pecos Highway/TX-17 over de weidse vlaktes van New Mexico en Texas. Het tweede deel door de bergen van Texas langs de grens met Mexico.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 442.9km (11📍) 5:06 🇺🇸 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes