Strip Background Photo Editor Photo Filters Word Clouds Map Image Toony ToolMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

The Ultimate USA Road Trip: Yellowstone Park (11/28)

Dit is de elfde route van “The Ultimate USA Road Trip”, een verzameling routes gebaseerd op de route gemaakt door de wetenschapper Dr. Randy Olsen algoritme om de perfecte USA Road Trip te creëren die bijna elke staat van de VS en de belangrijkste hotspots in de USA aandoet.

Ik heb de Road Trip verder aangevuld met nog meer bijzondere punten die je kunt bezoeken in de USA. Vandaag rijden we een rondrit van bijna 320 kilometer door Yellowstone National Park. Het park beslaat een oppervlakte van 8.983 km² en is daarmee een van de grootste nationale parken in de VS. De gemiddelde hoogte in het park is 2440 meter. Het grootste deel van het park in Wyoming bestaat uit bos. Het park herbergt veel diersoorten, waaronder bizons, herten, verschillende soorten beren, coyotes en wolven. Het park bevat meer dan 800 kilometer verharde wegen en twee keer zoveel kilometers wandelpaden.

De route is een aaneenschakeling van mooie bezienswaardigheden, er zijn veel geisers, meertjes en mooie kronkelige wegen. Er zijn veel mogelijkheden om te stoppen om foto te maken.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 312.9km (19📍) 5:12 🇺🇸 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes