Strip Background Print Screenshot Word Clouds Chartle Change Faces Fake Chat AppMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

The Ultimate USA Road Trip: Vegas Grand - Canyon West (1/28)

Dit is de eerste route van “The Ultimate USA Road Trip”, een verzameling routes gebaseerd op de route gemaakt door de wetenschapper Dr. Randy Olsen algoritme om de perfecte USA Road Trip te creëren die bijna elke staat van de VS en de belangrijkste hotspots in de USA aandoet.

Ik heb de Road Trip verder aangevuld met nog meer bijzondere punten die je kunt bezoeken in de USA. De route kan natuurlijk met elk vervoermiddel gereden worden, maar mijn voorkeur gaat uit om routes te rijden op een motor en in de USA natuurlijk op een Harley-Davidson.

Elke Harley-Davidson Dealer heeft zijn eigen Poker Chips en het is een traditie geworden om zo veel mogelijk Poker Chips van de verschillende Dealers te verzamelen. Deze Road Trip is daar natuurlijk uitermate geschikt voor en ik zal de H-D dealers als POI opnemen in de route voor de liefhebbers.

De start van de “Ultimate USA Road Trip” is in Las Vegas Nevada. Een beter start punt kun je niet plannen. Deze stad biedt alles wat je maar wensen kunt en een verblijf van een aantal dagen extra in deze stad, voorafgaand aan deze trip, is zeker een aanrader.

Deze eerste dag rijden we door het Red Rock Canyon, over de Las Vegas Boulevard “The Strip”, langs Lake Mead, the Hoover Dam en een bezoek aan de Grand Canyon West entrance, Guano Point en de Skywalk.

De route heeft veel te beiden aan leuke bezienswaardigheden en mooi panorama’s, de wegen zijn goed en slingeren door een prachtig landschap.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 310.8km (21📍) 5:15 🇺🇸 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes