Toony Tool
Photo Resizer
Youtube Trimmer
QR App
Mind clouds
Phideo
More
You are not logged in.  
Speed
Progress 0%
Heading
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Roundtour Bodo to Lofoten part 2 (10/26)

Dit is deel tien van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. Je kunt dit tiende deel ook zien als deel twee van een driedelige rondreis vanuit Bodø naar en over de Lofoten.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaat over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

In dit deel rijd je dan eindelijk over de Lofoten, een eilandengroep in het noordoosten van Noorwegen. Vanuit Narvik vertrek je richting Bjerkvik, om daar vandaan een prachtige toer over de eilanden Hinnøya en Austvågøy te maken. Bereid je voor op veel water, veel vis en mooie uitzichten over de prachtige omgeving.

De deelnemers van de Arctic Challenge zijn begonnen in Bodø en kregen een eerste coördinaat door dat in Bjerkvik ligt, ten noorden van Narvik. Het daarop volgende coördinaat bleek te liggen bij de veerboot in Moskenes, waar aan de overtoch naar Bodø kon worden begonnen. Dezelfde avond meldden ze zich weer in het hotel.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 254km (17📍) 4:09 🇳🇴 GPX, KML

Related routes