Chartle
Map Image
Change Faces
Photo Enlarger
Photo Editor
Strip Background
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Sabah Road Trip: Sandakan Kinabatangan Lahad Datu Kunak Semporna (5/11)

Deze 11-daagse Motortoerrit op Sabah Borneo is gebaseerd op de routes van “Rider Chris” uit Kuala Lumpur Maleisië, hij is een gepassioneerd motorrijder en deelt graag zijn reisavonturen met de gemeenschap via zijn website en sociale media.

Deze route is gemaakt met zijn toestemming.

Sabah wordt gezien als een van de mooiste provincies van Maleisië en staat bekend om zijn schilderachtig landschap met spectaculaire bergen, prachtige stranden, surrealistische zonsondergangen, rijke cultuur, vriendelijkste mensen, bochtige wegen, hoge watervallen, nationale parken en nog veel meer!

De wegen in Maleisië zijn over het algemeen in goede staat, maar pas op; er zijn ook delen waar het asfalt slecht is en er kunnen kuilen in het wegdek zitten. Dit kan gevaarlijk zijn, dus voorzichtigheid is geboden. Tijdens het regenseizoen (september-december) kunnen de wegen glad zijn. Het verkeer in Maleisië rijdt aan de linkerkant van de weg.

Je kunt in Malaysia een motorfiets huren maar dit zijn meestal lichtere modellen en vaak scooters. Overnachten kan in hotels, B&B of op campings, welke eenvoudig zijn te boeken via de website in de review of via booking.com.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 362.4km (10📍) 6:02 🇲🇾 GPX, KML

Related routes