Toony Tool
Youtube Trimmer
Chartle
QR App
Map Image
Photo Resizer
More
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Sabah Road Trip: Kota Kinabalu Kundasang Kota Belud (1/11)

Deze eerste dag van een 11-daagse Motortoerrit op Sabah Borneo is gebaseerd op de routes van “Rider Chris” uit Kuala Lumpur Maleisië, hij is een gepassioneerd motorrijder en deelt graag zijn reisavonturen met de gemeenschap via zijn website en sociale media. De link naar zijn website is te vinden in de Review. Deze route is gemaakt met zijn toestemming.

Sabah wordt gezien als een van de mooiste provincies van Maleisië en staat bekend om zijn schilderachtig landschap met spectaculaire bergen, prachtige stranden, surrealistische zonsondergangen, rijke cultuur, vriendelijkste mensen, bochtige wegen, hoge watervallen, nationale parken en nog veel meer!

De wegen in Maleisië zijn over het algemeen in goede staat, maar pas op; er zijn ook delen waar het asfalt slecht is en er kunnen kuilen in het wegdek zitten. Dit kan gevaarlijk zijn, dus voorzichtigheid is geboden. Tijdens het regenseizoen (september-december) kunnen de wegen glad zijn. Het verkeer in Maleisië rijdt aan de linkerkant van de weg.

Je kunt in Malaysia een motorfiets huren maar dit zijn meestal lichtere modellen en vaak scooters. Overnachten kan in hotels, B&B of op campings, welke eenvoudig zijn te boeken via de website in de review of via booking.com.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 209.9km (21📍) 5:14 🇲🇾 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes