Mind clouds
Photo Resizer
Photo Collage
Toony Tool
Photo Editor
Coloring Online
More
You are not logged in.  
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Devonport to Scottsdale

Tasmaniƫ is een eiland en staat van het Gemenebest van Australiƫ. Het ligt 240 kilometer ten zuidoosten van het Australische vasteland en is ervan gescheiden door de Straat Bass. De hoofdstad van Tasmaniƫ is Hobart. In Tasmaniƫ spreekt men vooral Engels maar er wordt ook nog de aboriginaltaal Wororan gesproken.

Tasmaniƫ staat bekend om zijn vele nationale parken, groene ruige landschappen en de Tasmaanse Duivel. Van de Tasmaanse Duivel zijn nog maar enkele levende exemplaren bekend. Een groot deel van het eiland is ongerept en aangesteld als nationaal- of wildpark. Daarnaast kan men op Tasmaniƫ vele watervallen vinden. De kustlijn van Tasmaniƫ is bergachtig met een aantal witte zandstranden. In de wateren rondom Tasmaniƫ kan men ideaal duiken en snorkelen naar het kleurrijke onderwaterleven.Tasmaniƫ, feeft een diversiteit aan flora en fauna; de meest uiteenlopende typen planten, bomen en dieren, met name vogels en een veel typische Australische buideldieren, die je nergens anders ter wereld aantreft!

Je gaat het allemaal zien en meemaken in deze geweldige rondreis door Tasmaniƫ, een rondreis die ook de hoofdstad Hobart aandoet, is er een om nooit te vergeten!

Startpunt: Devonport, Devonport Harbor. Eindpunt: Scottsdale, North East Rest Awhile B&B

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Hans v.d. Ven / AH
Driving 268.5km (21šŸ“) 6:02 🇦🇺 KML, GPX