Poster Maker Print Screenshot Youtube Trimmer Toony Tool Photo Filters QR AppMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Quillan to Girona (7/7)

Barcelona, de hoofdstad van Cataloni├ź, staat bekend als een prachtige stad. Maar ook het achterland van Cataloni├ź is om je vingers bij af te likken. Iets noordelijker liggen de Pyrenee├źn, waar het natuurlijk ook prachtig rijden is.

De start van deze route ligt in Quillan, gelegen in de Noord-Pyrenee├źn. Erosie heeft hier flink z'n sporen achter gelaten, resulterend in prachtig uitgesleten kloven waar wegen doorheen slingeren. Verder naar het zuiden steek je de grens over en rijd je door het prachtige Spaanse land via een paar leuke colletjes en geweldige stuurwegen. Dat is toch waar 'het achterland van Barcelona' om bekend staat? De uitdagende wegen die hier op je liggen te wachten zijn daarvan het bewijs. De route eindigt ten zuiden van Girona bij hotel Eden Park. Dit hotel ligt vlakbij het vliegveld, voorzien van een zwembad, een goed restaurant en, niet geheel onbelangrijk, een rijk gevulde bar.

Deze route maakt deel uit van een rondrit door Cataloni├ź, Andorra en de Pyrenee├źn. Deze rondrit is opgedeeld in zeven routes, waarvan dit het laatste deel is.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Arno van Lochem / AH
Driving 285.6km (33­čôŹ) 8:09 🇫🇷🇪🇸 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes