Fake Chat App
Photo Resizer
Photo Editor
Annotation
Photo Enlarger
QR App
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Rondrit Dijken Maas en Waal via Fort Vuren en Heusden

Deze route brengt u naar het Land van Maas en Waal en toont u de dijken van de Maas en de Bergse Maas in vol ornaat.

Niet enkel de natuur, maar ook de bijzondere en gerenoveerde woningbouw, combinatie van oud en nieuw, zullen u letterlijk vervoeren. Bijzonder bochtige wegen tonen u steeds een nieuwe kijk op deze bijzondere rivieren en de woonomgeving die zij bieden.

De streek is omwille van zijn schoonheid en natuurrijkdom een gegeerde trekpleister voor allerhande toeristen. U zal dan ook veelvuldig (jonge) wandelaars, fietsers, old-timer liefhebbers en andere motorvrienden ontmoeten. Veilig rijden en wederzijds respect in het verkeer is hier wel degelijk een must en zeker op een zonnige vrije dag.

De aangeduide stopplaatsen bieden u meestal ruime en veilige parkeerplaatsen, behalve misschien Fort Vuren, waar het binnen de muren alvast wel aangenaam vertoeven is.

Bijzonder mooie dijkzichten brengen u via een tweede veerpont naar Heusden, een gerestaureerde vestingsstad, en een absolute topper. Neem er best uw tijd voor een kleine stadswandeling en een culinaire lekkernij alvorens de terugrit aan te vatten. Bezoek in de hoofdstraat zeker de ambachtelijke, authentieke bakkerij!

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Guy Heyns / AH
Driving 270.2km (54📍) 6:22 🇧🇪🇳🇱 GPX, KML