Annotation
Fake Chat App
Photo Enlarger
Chartle
Map Image
QR App
More
You are not logged in.  
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Roundtrip Tampa Florida

Deze rondrit in Florida start en eindigt in Tampa. De staat Florida heeft een subtropisch tot tropische klimaat dus het is er het gehele jaar door warm, hou er wel rekening mee dat het er in de zomermaanden erg heet en benauwd kan zijn en tijdens Hurricane Season (juni tot half oktober) is er kans op tropische stormen en heftige regenbuien. Ideale tijd om deze rit te maken is van eind oktober tot mei. De vroege ochtend is de beste tijd om deze route te nemen, aangezien er dan niet zoveel verkeer is

Heb je geen eigen motor dan kun je een motor huren kan via een platform genaamd Twisted Road, waar rijders hun motor te huur aanbieden voor een redelijk bedrag, zorg wel voor een goede verzekering (ook voor letselschade aan derden). Een andere optie is huren via Eagle Rider, het dichtstbijzijnde filiaal ligt bij het vliegveld van Orlando.

Deze rondrit heeft een paar mooie bochtige wegen door mooie natuurgebieden en er zijn ook delen waar we over relaxte 4-baans wegen rijden. Onderweg kun je genieten van de mooiste vergezichten van Florida, zoals paarden- en veeboerderijen en uitgestrekte sinaasappelboomgaarden. Maak in het voorjaar foto's van de oranjebloesem en adem de zoete geur in de lucht in.

Florida is niet de meest heuvelachtige staat, maar er zijn een paar plaatsen langs deze route die je zullen verrassen. De wegen zijn in goede staat, maar er zijn een paar smalle en hobbelige wegen met af en toe stukken gravel. Je rijdt door het platteland en er zijn niet heel veel plaatsen om te stoppen om iets te eten of drinken, dus het is raadzaam om iets mee te nemen. Langs de route zijn meerdere interessante locatie om even te stoppen, als je deze allemaal wilt bezoeken kun je de route opsplitsen in twee dagen en overnachten in een van de parken of hotels.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 341.7km (30📍) 5:28 🇺🇸 KML, GPX