Photo Enlarger
Annotation
Fake Chat App
Photo Resizer
Photo Editor
Phideo
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Roundtrip Dedinky via Slowakias National Parks of High and Low Tatras (6/9)

De 6e route, uit een grote rondreis door Slowakije, is een rondrit door en langs 5 verschillende nationale parken / natuurgebieden in het hart van het land. Je bezoekt Meandre Hrona, Muránska planina, de Lage Tatras, Hoge Tatras en Uhlištiatka.

Elk natuurgebied is weer uniek en bijzonder op haar eigen manier. De route zal hierdoor nooit vervelen en telkens weer nieuwe en mooie vergezichten bieden op de diverse valleien en bergketens om je heen.

De wegen zijn ontspannen te rijden. Slechts af en toe kom je een haarspeldbocht tegen, wanneer je een bergrug moet oversteken. De route is vooral prettig rijden vanwege de glooiende bochten door eindeloze bosgebieden.

Onderweg kom je langs een aantal ludieke culturele / historische bezienswaardigheden en heb je uiteraard de ruimte om regelmatig te pauzeren op een aangenaam terrasje in de zon. Wordt het te warm in de zon, dan kun je een natuurlijke vrieskast bezoeken: de immense ijsgrotten van Dobšiná.

Het landschap is mooi, de wegen zijn in goede staat en onderweg heb je voldoende mogelijkheden om te genieten van alles om je heen.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Leonor Orban / AH
Driving 257.1km (16📍) 4:47 🇸🇰 GPX, KML

Related routes