Photo Filters
Poster Maker
Mind clouds
Photo Enlarger
Photo Resizer
Toony Tool
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Novigrad Opatija Rijeka Seliste Dreznicko

Kroatië is een mooi land om motor te rijden, de natuur is mooi en je hebt er mooie bergen en dalen met schitterende bochtige wegen. Er lopen ook veel mooie slingerende wegen langs de kust met prachtige vergezichten.

Onderweg kom je langs veel mooie steden en dorpjes met mooie bezienswaardigheden, leuke cafétjes en restaurant. Langs de kust zijn er ook meerder badplaatsen met stranden, boulevards en gezellige terrasjes.

Er zijn mooie natuurparken waar je ook de mogelijkheid hebt om te wandelen, hiken of te kanoën. Langs de kust zijn er mogelijkheden om te watersporten. De wegen zijn van goede kwaliteit, maar let op bij een nat wegdek is het wel glad. Kroatië heeft een heerlijk zacht klimaat en overnachten kan in een van de vele hotels, vakantieparken of campings.

Deze route voert van Novigrad, via Opatija en Rijeka naar Selište Drežničko en is ongeveer 327km en duurt, afhankelijk van de stops die je maakt ongeveer 11 uur. Je hebt de optie om de rit in tweeën hakken door een overnachting in Rijka te plannen. Dit is zeker de moeite waard want Rijeka heeft veel te bieden voor toeristen.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 327.2km (25📍) 6:29 🇭🇷 KML, GPX