Map Image
Word Clouds
Coloring Online
Chartle
Mind clouds
Poster Maker
More
You are not logged in.  
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Vigo di Fassa to Misurina over the Passo Sela Passo Pordoi and Cortina d'Ampez (5/9)

Deze vijfde route in de collectie voert u over 10 passen: Passo di Sella, Sella del Culac, Passo di Gardena, Passo di Campolongo, Passo Pordoi, Passo Duran, Passo Staulanza, Passo di Giau, Passo de Tre Croci en tenslotte Passo di Misurina.

Wat bijzonder heerlijk is is dat u letterlijk van zeer dichtbij het Sella massief rondt en dat u een heerlijk grote bocht maakt omheen de Marmelada, dat andere massief van de Dolomieten.

Het is eveneens een zeer bochtige route waarin u optioneel verschillende kansen worden geboden om de route - naargelang uw eigen wensen - te verkorten of te verlengen.

U kan ervoor kiezen om vroeg in Misurina aan te komen of om eventueel ergens op de route een van de vele (stoeltjes)liften te nemen naar een of andere bergtop. Die keuze staat u natuurlijk vrij.

U kan er dus voor opteren de route naar uw wensen aan te passen en relatief gezien weinig of minder kilometers te doen.

In ieder geval, welke keuze u ook maakt, deze route zal blijvende herinneringen nalaten omwille van haar schoonheid en impressionante zichten op de massieven van de almachtige Dolomieten.

Deze route bestaat bijna geheel uit 'groene' Michelin wegen, inclusief de voorgestelde verkortingen. Bereid u dus maar voor op een tocht waarin het 100% genieten wordt...

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Guy Heyns / AH
Driving 211.6km (20📍) 5:34 🇮🇹 KML, GPX

Related routes