Photo Filters
Chartle
Toony Tool
Poster Maker
QR App
Photo Enlarger
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

From Misurina Italy to Heiligenblut in Austria over 9 passes (6/9)

Deze zesde route uit de 9-daagse collectie 'Alpen en Dolomieten 2020' voert u over 9 passen, de ene al wat uitdagender dan de andere.

Schuiven allemaal onder uw wielen door: Passo di Misurina, Sella Ciampigotto, Sella di Razzo, Sella di Rioda, Passo del Pura, Sella del Monte Zoncolan, Plöckenpass, Gailbergsattel en de Iselbergpass.

Technisch gezien is het geen al te moeilijke route, met uitzondering dan van de Zoncolan misschien. Schoonheid zal ook uw deel zijn op deze route, zeker over de Passo di Pura.

Tevens maakt u de transitie mee van de ruwe Dolomieten naar de iets zachtere Alpen, tenminste toch na de héérlijke verrassing waarmee de Dolomieten van u afscheid nemen ter hoogte van Sauris.

Met deze route duikt u ook Oostenrijk terug in met het oversteken van de Plöckenpas. Vanaf dan beginnen we immers 'officieel' aan onze terugkeer. Maar wees gerust, de reis is nog niet voorbij!

Net als in route 5 worden hier niet àl te veel kilometers gemaakt. Er wordt daarentegen tijd vrijgemaakt om volop van de verrassing onderweg te genieten.

Adrenaline én rust, u komt ze allebei tegen op deze krachtenbrengende rit.

En die krachten zal u nodig hebben op route 7....

Dus geniet van het korte, maar mooie ritje en neem de tijd om te genieten van de verrassing waarmee de Dolomieten afscheid nemen, tenminste, als u er het lef voor heeft...

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Guy Heyns / AH
Driving 297.1km (11📍) 6:43 🇮🇹🇦🇹 KML, GPX

Related routes