Phideo
Photo Filters
Print Screenshot
Toony Tool
Photo Resizer
Strip Background
More
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Limburgse Maas tour out of Tongeren via Valkenburg and Thorn

Deze rondrit brengt u door het schitterende Limburgse Heuvelland en Maasvallei waar niet enkel de wegen, maar ook de uitzichten werkelijk prachtig zijn.

De route vertrekt nabij Tongeren, de oudste stad van België. Ze brengt u een verrassend en heuvelachtig bochtenspel dat zijn gelijke in de regio niet kent. De route passeert bovendien een aantal zeer mooie en interessante gebieden, steden en dorpen die een bezoek méér dan waard zijn. De Voerstreek, het Limburgse Heuvelland, Valkenburg, De Maasvallei, Thorn, het 'witte' stadje, Het omstreden Klooster van Opgrimbie en de Landcommanderij van Alden Biesen staan allemaal op het programma, net als voortreffelijk asfalt dat onder uw wielen doorschuift.

Voor wie bovendien dacht dat speldjes niet bestaan in Vlaanderen en Nederland bewijst deze route meermaals het tegendeel.

Maar niet alleen de kwaliteit van de route, de uitzichten, de streek of de wegen zijn het vermelden waard. Ook de uitgebreide keuze aan pauzepunten, terrasjes, gastronomie en toerisme maken van deze route een topper.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Guy Heyns / AH
Driving 225.2km (52📍) 6:04 🇧🇪🇳🇱 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits