Poster Maker
Annotation
Chartle
Word Clouds
Photo Filters
Fake Chat App
More
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

MTG2 01 Bourgogne Sedan Bar du Seine Mesnil Saint Pere

Dat Frankrijk één van de mooiste en beste toerlanden is staat als een paal boven water. Het biedt een ongelooflijk gevarieerd landschap met goede wegen en een prettig klimaat. Het is niet voor niets dat je er zoveel motorrijders ziet.

Mijn vorige reeks routes in Frankrijk waren gebaseerd op de routebeschrijvingen uit de Motortourgids Frankrijk deel 1 gemaakt door Bert Loorbach.

Deze route komt uit Motortourgids Frankrijk deel 2 en de originele naam is "Aanrijroute naar de Bourgogne; Routebeschrijving eerste deel".

In Motortoergids Frankrijk deel 2 is er een verschil gemaakt tussen aanrijroutes en tochten in een bepaald gebied. De aanrijroutes kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de routes uit Motortourgids Frankrijk deel 1

De routes zijn soms iets aangepast op basis van de tips die Bert Loorbach geeft in zijn beschrijving, of vanwege een andere plaats om te overnachten, of om de minimale lengte van 2 uur voor de MRA Library te halen. Bij elke route staat in de review een meer gedetailleerde beschrijving, inclusief opties om te overnachten of bezienswaardigheden onderweg, welke ook zijn aangegeven met een POI en indien mogelijk met een korte omschrijving.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 236.4km (9📍) 6:37 🇫🇷 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes