Fake Chat App
Photo Editor
Photo Enlarger
Annotation
Phideo
Word Clouds
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

TTT 1992-02 Caramboles in Drenthe

Al vanaf begin jaren 90 van de vorige eeuw, zet Promotor de zogenaamde TankTasTochten uit. Je snapt dat de benaming nog stamt uit het GPS-loze tijdperk, toen motorrijders nog hun weg over binnenwegen zochten met een roadbook in de tanktas of routerol. De 173 ANWB Promotor TankTasTochten (TTT) zijn door Henry ten Dam ingescand en door Leon Stolk in Mapsource ingetekend en later als Track in een .gpx bestand geplaatst. Deze zijn met goedkeuring van ANWB Promotor via de website van MrGPS beschikbaar gesteld zodat iedereen ervan kan genieten.

De 173 ANWB Promotor TankTasTochten (TTT) zijn door Henry ten Dam ingescand en door Leon Stolk in Mapsource ingetekend en later als Track in een .gpx bestand geplaatst. Deze zijn met goedkeuring van ANWB Promotor via de website van MrGPS beschikbaar gesteld zodat iedereen ervan kan genieten. De 1e TTT is van 1992, de route kan dus mogelijk iets afwijken van het origineel.

Ik heb alle routepunten gecontroleerd en waar nodig netjes op de weg geplaatst. Ook heb ik, indien nodig, het beginpunt en eindpunt van de route wat verder uit elkaar gezet om te voorkomen dat er rechtstreeks naar het eindpunt wordt genavigeerd en heb ik de POI bestanden van het begin en eindpunt toegevoegd net zoals een mogelijke stopplaats.

Met dank aan Henry, Leon, MrGPS en Promotor

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
AH Driving 111.8km (29📍) 2:26 🇳🇱 GPX, KML