Strip Background
Photo Enlarger
Photo Filters
Change Faces
Photo Editor
Mind Map Editor
More
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Rondrit Brabantse Kempen in het gebied van Zwarte Kaat en de dansende katten

De Brabantse Kempen is een groot natuurgebied ten Zuiden van de lijn Tilburg – Eindhoven. Het gebied staat bekend om de mooie natuur, heerlijke streekproducten. Maar ook om de vele verhalen. Deze route laat je kennismaken met een aantal van die verhalen. Een spookhond, dansende katten en de Heks van Hellenende begeleiden jou vandaag op je reis!

Laat je er niet van weerhouden om deze mooie rit te rijden. Je komt langs (en door) een aantal mooie natuurgebieden zoals de Malpie, Landgoed de Utrecht en de Peelse Heide. En uiteraard zijn er, volgens goed Brabants gebruik, voldoende terrasjes en restaurantjes om aan te leggen voor een welkome pauze. Zoals een goeie pannekoek bij Herberg In Den Bockenreyder of een verfrissend drankje bij de Abdij van Postel.

Rij je een GS, Africa Twin, Tenere of een allroad van een ander merk? Dan is deze route een leuke uitdaging om kennis te maken met offroad rijden. De route gaat namelijk deels over redelijk goed begaanbare onverharde wegen. Hou er rekening mee dat dit kan veranderen naar gelang de weersomstandigheden. In Brabant zijn deze grotendeels nog toegankelijk. Respecteer mede-weggebruikers en matig je snelheid om deze paden open te houden.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Leonor Orban / AH
Driving 118km (30📍) 2:32 🇳🇱🇧🇪 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits