Photo Enlarger
Fake Chat App
Phideo
Mind clouds
Coloring Online
Photo Resizer
More
You are not logged in.  
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Bongo tours 2012

Het plaatsje Engelen (gemeente ’s-Hertogenbosch) staat bekent om zijn gunstige ligging nabij dijken en het poldergebied richting Heusden maar ook zeker Gelderland. Vanuit hier vertrekken we dan ook middel mooie polderweggetjes richting Heusden waar we het eerste pontje pakken over de Maas. Voor de liefhebben is een bezoekje aan vesting dorpje Heusden zeker de moeite, maar wij kiezen voor landerijen richting de Waal.

Na deze te hebben over gestoken ga richting de Linge waar we kunnen genieten van het uitzicht. Bunkers uit de oorlog, gelegen aan de dijkjes wanen je af en toe terug in de tijd. Via mooie ophaalbrugjes en wegen land oude boerderijen vervolgen we onze (om)weg richting de boulevard van Tiel. Voor de liefhebben een mooie gelegenheid om de benen te strekken. Via duikweggetjes en wederom de landerijen slingeren we weer richting het Brabantseland om vervolgens weer in Engelen terug te komen.

Tijdens deze route zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden voor de inwendige mens als voor de motorfiets.

Bongo-tours is een initiatief van een groep enthousiaste vrienden die onder leiding van Bongo (Michel) mooie "Brabantse" routes organiseert.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
AH Driving 260.3km (46📍) 7:27 🇳🇱 KML, GPX

Related routes