Word Clouds
Annotation
Photo Filters
Toony Tool
Photo Resizer
Photo Editor
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

North Cape Tour: Orsvagvaer - Straumsjoen (8/12)

Dit is de achste dag van een 12-daagse reis van Oslo naar de Noordkaap, gebaseerd op een route van Thomas Falck Østli. Deze route rijden we over de Lofoten, een eilandengroep met prachtige landschappen.

De Lofoten bestaan uit een aantal eilanden. De bekendste zijn: Røst VÌrøy Gimsøya Moskenesøya Vestvügøy Austvügøy Flakstadøya Enkele plaatsen op de Lofoten zijn SvolvÌr, Leknes, Vügan, Ramberg, Moskenes en Reine. Je rijdt in Noorwegen grotere afstanden zonder een tankstation of restaurant tegen te komen, houd hiermee rekening voordat je gaat rijden. Zorg ervoor dat je tank vol is en neem eten en drinken mee. Neem een paar flessen water of Camel bag mee en vul die wanneer je stopt om te tanken. Onderweg zijn een aantal pauzes ingepland om te tanken, eten en drinken.

Je hebt de keuze om te overnachten op campings of in hotels. Hotelprijzen in Noorwegen zijn niet bijzonder hoog en meestal is het ontbijt inbegrepen. Kamperen mag bijna overal gratis, behalve op privĂŠterrein of waar een kampeerverbod geldt, aangegeven met verbodsborden. Op de campings zijn er vaak ook hutten te huur, mocht je niet willen kamperen. Voor een reis door Noorwegen is het altijd raadzaam om een tent en overige kampeerspullen mee te nemen.

Deze route is ook op te splitsen in meerdere dagen om zo nog meer te kunnen genieten van al het moois op de Lofoten.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
RenĂŠ PlĂźcken / AH
Driving 275.2km (26📍) 5:55 🇳🇴 GPX, KML

Related routes