Map Image
Photo Collage
Strip Background
Chartle
Word Clouds
Annotation
More
You are not logged in.  
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Roadtrip Iceland: Reykholar - Patreksfjordur (9/12)

Dit is dag 9 van een 12 daagse Road Trip op IJsland.

Rijden in IJsland is een geweldige ervaring, of je nu per auto of per motor reist.

Deze routes zijn gemaakt op basis van informatie over IJsland die je kunt vinden op het Internet, met name van de Guide to Iceland, waar je en schat van informatie kan vinden om je goed voor te bereiden op je reis. Het materiaal op deze site is met zeer veel zorg samengesteld.

Je rijdt door landschappen die afwisselend en prachtig zijn, je ziet gletsjertongen, vulkanische bergen, geothermische gebieden met actieve geisers, lavavelden, kraters, bossen, watervallen en ongelooflijk ruige stukken kust. De routes in het noorden maken deel uit van de 'Arctic Coast Way'.

De hoofdwegen zijn van goede kwaliteit maar je rijdt ook veel over gravel wegen, dus niet geschikt voor wegmotoren. Sommige van deze wegen worden nog wel eens afgesloten vanwege het weer. Het is dus belangrijk dat je elke dag voordat je vertrekt de weersvoorspellingen en de situatie van de wegen controleert, deze informatie is te vinden op de website van “Icelandic Meteorological Office” en voor de wegen op de website van “The Icelandic Road and Coastal Administration”.

Vanwege het IJslandse klimaat kan deze reis alleen in de zomer worden gemaakt.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
René Plücken / AH
Driving 488.8km (18📍) 6:57 🇮🇸 GPX, KML

Related routes