Word Clouds Youtube Trimmer Fake Chat App Change Faces Poster Maker ChartleMore
Click the waypoints on the map to view Google Streetview images.

Geirangerfjord

Noorwegen kent meer dan duizenden fjorden, maar de fjorden die het meest tot de verbeelding spreken, liggen aan de westkust. Ze hebben klinkende namen, zoals: Nærøyfjord, Sognefjord, Lysefjord, Hardangerfjord en het Geirangerfjord.

De wegen in Noorwegen zijn goed tot zeer goed, zelf de gravelwegen worden goed onderhouden en zijn dus zeer goed te rijden met elk type motor. Voor motoren hoef je bijna nergens tol te betalen, enkele uitzonderingen zoals Dalsnibba, waar je met een creditcard kunt betalen. Let op dat je op enkele passen tol moet betalen, een credit card is daarom een must als je naar Noorwegen gaat. Ook kan het voorkomen dat er wegen / passen zijn afgesloten in de zomer door sneeuwval, dit hebben we zel ervaren op 4 juli 2019, de weg naar Dalsnibba was door sneeuwval afgesloten.

In deze routes ben ik uitgegaan van overnachtingen op vakantieparken of campings, waar je buiten het hoogseizoen zonder te reserveren kunt overnachten, ga je in het hoogseizoen, dan is vooraf reserveren verstandig.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Hans v.d. Ven / AH
Driving 315.1km (15📍) 8:41 🇳🇴 KML, GPX
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Related routes