Photo Enlarger
Toony Tool
Photo Resizer
Photo Filters
Mind clouds
Photo Editor
More
You are not logged in.  
Click the blue route-line on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Ostersund to Grano (4/6)

Deel 4 van de rondreis door Zweden en Noorwegen, via de vele bossen van Zweden, door de provincies Vasternorrland, Jamtland, Vasterbotten naar het noorden van Zweden om na een bezoek aan de Lofoten weer langs de Noorse kust naar het zuiden te reizen.

Dit was deel 4 van onze rondreis in 2019 en kennismaking met Zweden. Er is genoeg te zien en te bezoeken onderweg. Houd echter wel rekening met openingstijden van te bezoeken plaatsen. Het toeristisch seizoen is kort en op verschillende plaatsen waren de bezienswaardigheden soms pas na 2e pinksterdag geopend. In dit deel zitten meerdere mooie stopplaatsen voor een bezoek en ook al is het aantal uren daglicht groot in de zomer, toch zijn de dagen dan nog tekort om alles te bekijken. Soms zal je voor aanvang van de rit moeten bedenken waar je de tijd aan besteed om de genoemde plaatsen te bezoeken. Gebruik de links in het review naar de verschillende websiteโ€™s voor de actuele openingstijden.

Op het eindpunt van deze route gaat op 30 juni de zon op om 2:24 en weer onder om 22:59. Dat is 3 uur eerder en een uur later vergeleken met Utrecht.

Mooie wegen, bochten, rivieren, wisselen af met bossen en groene heuvels. In Jamtland heb je de meeste kans om de big Five van Zweden te spotten. Beren, Wolven, de veelvraat de lynx en de elanden die hier voorkomen.

Start: Ostersund, Clarion Grand hotel Eind: Grano, Beckasin lodges and campground

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
Leon Bodegom / AH
Driving 488.3km (26๐Ÿ“) 14:26 🇸🇪 KML, GPX

Related routes