Strip Background
Photo Enlarger
Mind clouds
Youtube Trimmer
Coloring Online
Map Image
More
You are not logged in.  
Click the blue route-line on the map to view Google Streetview images.
Route library  Edit route
Requires credits

Route library
 Edit route
Requires credits

Embed

Bongo tours 2011

Het plaatsje Engelen (gemeente 's-Hertogenbosch) staat bekend om zijn gunstige ligging nabij dijken en het poldergebied richting Heusden maar ook zeker Gelderland. Vanuit engelen vertrekken we direct naar het duikengebied van de Maas. Nabij truckerscafé Treurenburg, ook een mooie plaats om met groepen af te spreken, gaan we via de Maasboulevard de dijk op richting de Bommelerwaard.

Vanaf hier is het genieten van het uitzicht en de rustige omgeving. In en inde nabijheid van het dorpje Empel hebben we even te maken met wat slecht wegdek en drempels, maar de omgeving mag er wezen. Vanaf hier blijven we de dijken volgen en middels een uitstapje door de landerijen en polders komen we in de nabijheid van Cuijk. Vanaf hier gaan we via dijken en slingerwegen richting het zuiden. Via de landweggetjes nabij de plaatsjes Boxtel en Liempde gaan we via Schijndel weer richting Engelen.

Tijdens deze route zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden voor de inwendige mens als voor de motorfiets.

Bongo-tours is een initiatief van een groep enthousiaste vrienden die onder leiding van Bongo (Michel) mooie "Brabantse" routes organiseert.

Author Travel mode Distance Duration Countries Download
AH Driving 250.8km (61📍) 6:37 🇳🇱 KML, GPX

Related routes